Recomandari de la sursa – avocat calator Valentina Priboi

Recent am avut ocazia sa intervievam pentru portalul nostru de calatorii o persoana care calatoreste foarte des prin tara, nu pentru distractie ci in interes de serviciu, ca om de afaceri. Asadar am avut sansa sa discutam cu doamna avocat Valentina Priboi, avocat de recuperari creante si transporturi. Abordand tema celor mai bune hoteluri business in care s-a cazat chiar dumneaei in calatoriile de afaceri pe care le-a facut, reporterii nostri au intrebat-o pe distinsa doamna Priboi ce hotel recomanda pentru zona Alba Iulia – Sebes.

REPORTER: Ce hotel ar trebui sa aleaga avocatii, oamenii de afaceri atunci cand sosesc in Alba Iulia?

VALENTINA PRIBOI: Nu as vrea sa recomand decat ceea ce am testat: am asistat un client transportator la o audiere unde era citat ca martor la Judecatoria Alba Iulia si a trebuit sa aleg un hotel confortabil si aproape de instanta. Am cautat pe booking si am gasit Hotel Transilvania chiar vizavi de Judecatoria din Alba Iulia.

REPORTER: Si? Cum vi s-a parut? Ati gasit ceea ce cautati?

VALENTINA PRIBOI: Da, chiar am ramas placut impresionata. Dotari ca la 5 stele, locatia, intr-adevar la 50 de metri de Judecatorie. In plus, restaurantul ofera super-preparate iar mic-dejunul a fost bogat. Camera, de asemenea foarte spatioasa si eleganta.

REPORTER: Dar loc de parcare? Intuiesc ca ati calatorit cu masina…

VALENTINA PRIBOI: Da, cu masina mea. Si chiar este un aspect care ma intereseaza atunci cand trebuie sa raman la un hotel – am o masina destul de scumpa si ma streseaza gandul ca nu ar fi parcata regulamentar. De aceea este un criteriu important locul de parcare atunci cand caut un hotel. In cazul hotelului despre care discutam, da, au loc de parcare gratuit, chiar la locatie, in fata hotelului, deci este ok.

REPORTER: Veti reveni la Hotel Transilvania din Alba Iulia?

VALENTINA PRIBOI: Sigur ca da, si sper si pentru vacante, nu doar pentru afaceri. Alba Iulia este o destinatie deosebita si de 1 Decembrie dar si pur si simplu vara, in zona centrala, istorica, ce tocmai s-a renovat.

REPORTER: In centrul civic ce putem retine?

VALENTINA PRIBOI: Catedrala, Muzeul Unirii, terasele, berariile, pizzerii foarte bune…

REPORTER: Va multumim si va asteptam sa ne impartasiti si alte impresii de calatorie in viitor!

VALENTINA PRIBOI: Cu mare drag, oricand!