Recomandări de la sursă – avocat călător Valentina Priboi

Recent am avut ocazia să intervievăm pentru portalul nostru de călătorii o persoană care călătoreşte foarte des prin ţară, nu pentru distracţie ci în interes de serviciu, ca om de afaceri. Aşadar am avut şansa să discutăm cu doamna avocat Valentina Priboi, avocat de recuperari creante si transporturi. Abordând tema celor mai bune hoteluri business în care s-a cazat chiar dumneaei în călătoriile de afaceri pe care le-a făcut, reporterii noştri au întrebat-o pe distinsa doamnă Priboi ce hotel recomandă pentru zona Alba Iulia – Sebeş.

Avocat Valentina Priboi

REPORTER: Ce hotel ar trebui să aleagă avocaţii, oamenii de afaceri atunci când sosesc în Alba Iulia?

VALENTINA PRIBOI: Nu aş vrea să recomand decât ceea ce am testat: am asistat un client transportator la o audiere unde era citat ca martor la Judecătoria Alba Iulia şi a trebuit să aleg un hotel confortabil şi aproape de instanţă. Am căutat pe booking şi am găsit Hotel Transilvania chiar vizavi de Judecătoria din Alba Iulia.

REPORTER: Şi? Cum vi s-a părut? Aţi găsit ceea ce căutaţi?

VALENTINA PRIBOI: Da, chiar am rămas plăcut impresionată. Dotări ca la 5 stele, locaţia, într-adevăr la 50 de metri de Judecătorie. În plus, restaurantul oferă super-preparate iar mic-dejunul a fost bogat. Camera, de asemenea foarte spaţioasă şi elegantă.

REPORTER: Dar loc de parcare? Intuiesc că aţi călătorit cu maşina…

VALENTINA PRIBOI: Da, cu maşina mea. Şi chiar este un aspect care mă interesează atunci când trebuie să rămân la un hotel – am o maşină destul de scumpă şi mă stresează gândul că nu ar fi parcată regulamentar. De aceea este un criteriu important locul de parcare atunci când caut un hotel. În cazul hotelului despre care discutăm, da, au loc de parcare gratuit, chiar la locaţie, în faţa hotelului, deci este ok.

REPORTER: Veţi reveni la Hotel Transilvania din Alba Iulia?

VALENTINA PRIBOI: Sigur că da, şi sper şi pentru vacanţe, nu doar pentru afaceri! Alba Iulia este o destinaţie deosebită şi de 1 Decembrie dar şi pur şi simplu vara, în zona centrala, istorică, ce tocmai s-a renovat.

REPORTER: În centrul civic ce putem retine?

VALENTINA PRIBOI: Catedrala, Muzeul Unirii, terasele, berăriile, pizzerii foarte bune…

REPORTER: Vă mulţumim şi vă aşteptăm să ne împărtăşiţi şi alte impresii de călătorie în viitor!

VALENTINA PRIBOI: Cu mare drag, oricând!

Scroll to Top