Sari la conținut

Cel mai bun storceag – la Cherhanaua Taşaul

Dacă vreţi să mâncaţi cea mai bună ciorbă de peşte, trebuie neapărat să încercaţi un storceag de sturion. Şi, ca să fie bine servit, corect preparat, exact aşa cum se face, vă recomandăm să mergeţi până la Năvodari, la Cherhanaua Taşaul.

Chiar pe malul lacului Taşaul, pe strada Corbului, Năvodari, găsiţi o locaţie selectă, deschisă tot timpul anului, anume Cherhanaua Taşaul. Noi am găsit-o întâmplător, dar când am ajuns am fost plăcut impresionaţi: atmosfera selectă, diversitate de preparate din peşte, dar storceagul a fost cel mai bun!

În plus, pentru a vă destinde total, dacă sunteţi însoţiţi şi de copii, găsiţi aici şi un loc de joacă generos pentru ca cei mici să nu se plictisească! Mai jos aveţi şi câteva poze cu restaurantul şi Lacul Taşaul!