Sari la conținut

Valentina Priboi – avocat accidente rutiere, despre viaţa de litigator

Mai mult pe drumuri! Fie la semnare de contracte cu familiile victimelor accidentelor rutiere cu deces, fie direct cu persoanele care au suferit vătămări corporale, fie la audieri la secţiile de poliţie pentru a stabili condiţiile producerii accidentului, forma de vinovăţie a celor implicaţi, fie în instanţă pentru a apăra clienţii şi a le obţine cele mai bune despăgubiri RCA de la firma de asigurări, eu şi echipa mea suntem mereu în mişcare.

Dar unde toate acestea? Peste tot în România: în Bucureşti, Constanţa, Tulcea, Călăraşi, Braşov, Ploieşti, Bacău, Focşani, Craiova,… „Eheei,.. vă plimbaţi doamna avocat, nu glumă” mi-a spus cândva o clientă printre lacrimile suferinţei ei, ca să mai destindă atmosfera. Da, dar de multe ori ajungi să fii epuizat de atâtea drumuri, de atâtea dead-line-uri, amănunte esenţiale în fiecare caz pe care îl instrumentezi.

Şi totuşi există unele clipe de răgaz printre multele drumuri şi întâlniri, clipe în care merită să plăteşti o cameră selectă la un hotel deosebit sau să savurezi la un restaurant italian cele mai bune paste cu vin roşu din oraşul unde ai ajuns. De aceea vă împărtăşesc aici cele mai frumoase amintiri, strecurate printre eforturile vieţii de avocat de accidente rutiere cu deces sau vătămări corporale.