Valentina Priboi – avocat accidente rutiere, despre viata de litigator

Mai mult pe drumuri! Fie la semnare de contracte cu familiile victimelor accidentelor rutiere cu deces, fie direct cu persoanele care au suferit vatamari corporale, fie la audieri la sectiile de politie pentru a stabili conditiile producerii accidentului, forma de vinovatie a celor imoplicati, fie in instanta pentru a apara clientii si a le obtine cele mai bune despagubiri RCA de la firma de asigurari, eu si echipa mea suntem mereu in miscare.

Dar unde toate acestea? Peste tot in Romania: in Bucuresti, Constanta, Tulcea, Calarasi, Brasov, Ploiesti, Bacau, Focsani, Craiova,… „Eheei,.. va plimbati doamna avocat, nu gluma” mi-a spus candva o clienta printre lacrimile suferintei ei, ca sa mai destinda atmosfera. Da, dar de multe ori ajungi sa fii epuizat de atatea drumuri, de atatea dead-line-uri, amanunte esentiale in fiecare caz pe care il instrumentezi.

Si totusi exista unele clipe de ragaz printre multele drumuri si intalniri, clipe in care merita sa platesti o camera selecta la un hotel deosebit sau sa savurezi la un restaurant italian cele mai bune paste cu vin rosu din orasul unde ai ajuns. De aceea va impartasesc aici cele mai frumoase amintiri, strecurate printre eforturile vietii de avocat de despagubiri accidente auto cu victime, vatamari sau decese.