Industria HoReCa facuta praf de Coronavirus

Singurele supravietuitoare ale crizei provocate de pandemia Covid-19 se pare ca au ramas companiile, restaurantele care au reusit sa faca livrari la domiciliu. Alaturi de Glovo, Foodpanda sau Uber eats, restaurantele care au reusit sa se adapteze facand livrari la domiciliu, se pare ca au inteles ca un nume bun in vremuri normale te ajuta sa supravietuiesti si in timp de epidemie.

Acum,..problema este daca si cand isi vor reveni agentii economici din ramura hoteluri – restaurante – cafenele: imediat dupa 15 mai 2020? Sau dupa ce trece si starea de alerta? Probabil va trece treptat, gradual dar efectele vor fi resimtite de toti, cu siguranta. Pierderile inregistrate de segmentul HoReCa inseamna minusuri si pentru producatorii de ambalaje, de textile, de alimente, de bauturi care deservesc indirect industria HoReCa. Automat, cei ce lucreaza in segmentele conexe au primit mai putini bani, acestia vor cheltui mai putin, iar efectele se vor propaga in lant.

Ne dorim sa parcurgem cat mai intelept aceasta criza si sa reiesim la cele mai bune restaurante din Romania cat mai curand, sa innoptam la cele mai cochete hoteluri din tara noastra!